Tuesday, May 23, 2017

Ψάθινο Καρότο - SS Party




ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΡΟΤΟ
Το γκρουπ δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 1985 με αρχική σύνθεση το Νίκο στην κιθάρα, τον Παναγιώτη στα τύμπανα, τον 'Ακη στο μπάσο και τον Αντώνη στη φωνή. Το '86 αποχώρησε ο Αντώνης και στη θέση του ήρθε ο Γιάννης. Με αυτή τη σύνθεση ηχογράφησαν τη μοναδική τους κυκλοφορία το '86, μια split κασέτα με τους "SS Party" και περιείχε εννιά κομμάτια τους. Η ηχογράφηση έγινε με μια νοικιασμένη κονσόλα στο σπίτι του ντράμερ τους και κυκλοφόρησε σε τριακόσια περίπου αντίτυπα. 'Εδωσαν δύο συναυλίες, η πρώτη στο παράρτημα του πανεπιστημίου στην Πάτρα μαζί με τους "Αδιέξοδο", "Αντί...", "Εναλλακτική Λύση 3" και "Panx Romana" και η δεύτερη σε ένα χωριό των Καλαβρύτων, στην Κερπινή. Μετά τη διάλυσή τους, ο κιθαρίστας τους Νίκος, ο οποίος έπαιζε και τύμπανα στους "SS Party", συνέχισε σα ντράμερ στους "Ορα Μηδέν" και αργότερα στους "Petunia Pig", "Madonna's Cant" και "No Logo".
Τα μέλη του συγκροτήματος:
Γιάννης - Φωνή
Νίκος - Κιθάρα
Άκης - Μπάσο
Αντώνης "Μοϊκανός" - Τύμπανα


SS PARTY
Δημιουργήθηκαν το 1985 στην Πάτρα. Η σύνθεσή τους ήταν Μαρία φωνή, Χάρης κιθάρα και φωνή, Φωτεινή μπάσο και Νίκος τύμπανα και φωνή. Η μοναδική τους κυκλοφορία ήταν το '86, μια split κασέτα με τους φίλους τους "Ψάθινο Καρότο" και περιείχε εννιά κομμάτια τους. Η ηχογράφηση έγινε με μια νοικιασμένη κονσόλα σε σπίτι και κυκλοφόρησε σε τριακόσια περίπου αντίτυπα.
Μετά τη διάλυσή τους, ο Νίκος, ο οποίος έπαιζε και κιθάρα στους "Ψάθινο Καρότο", συνέχισε σαν ντράμερ στους "Ορα Μηδέν" και αργότερα στους "Petunia Pig", "Madonna's Cant" και "No Logo".
Τα μέλη του συγκροτήματος:
Μαρία - Φωνή
Χάρης - Κιθάρα / Φωνή
Φωτεινή - Μπάσο
Νίκος - Τύμπανα / Φωνή


[1986] Ψάθινο Καρότο - SS Party (Split Tape)


Label: Not on label (Self-released)
Format: Cassette
Released: 1986
Missing the 17th song by SS Party called "Μικρό Αφιέρωμα"

Tracklist:
01. Ο Κώδικας Του Σωστού Πολίτη
02. Ανθρώπινα Δικαιώματα
03. Μονόδρομος
04. Το Καταραμένο Όνειρο
05. Χούλιγκανς
06. Πέθανε
07. Τρομαγμένος
08. Σύγχρονος Άνθρωπος
09. Μια Όμορφη Βόλτα
10. Ιδανικό Χάος
11. Χωρίς Σκοπό
12. Δρόμος
13. Φόβος-Εκμετάλλευση
14. Ζωή
15. Επανάσταση
16. Αγάπη
17. Μικρό Αφιέρωμα **Missing
18. Ιδανικό Χάος

No comments:

Post a Comment